Agenda

Kies een cursus /
muziekles

Festival Donderslag!

Leeuwenkuil kunstencentrum organiseert dit jaar wederom het festival voor iedereen in Deventer die íets met amateurkunst heeft: Festival Donderslag! Tijdens Festival Donderslag! op zondag 2 juli kunnen bezoekers genieten van mooie voorstellingen. Verrassende ontmoetingen tussen kunstdisciplines en (amateur)kunst beoefenaars staan centraal! De programmering van het festival bestaat uit multidisciplinaire voorstellingen door cursisten, die allemaal plaatsvinden in de Deventer Schouwburg.

In het verleden organiseerde de Leeuwenkuil verschillende concerten en voorstellingen, ter afsluiting van het cursusseizoen. Vorig jaar werd Festival Donderslag! in het leven geroepen, om alle krachten van cursisten en docenten te bundelen in het kader van samenwerking en kruisbestuiving. Een geweldige ervaring voor iedereen! Dit jaar staan er weer geweldige voorstellingen op de planning op zondag 2 juli. De hele dag zal het bruisen en donderen in de Schouwburg!

Kaartverkoop
Kaarten voor festival Donderslag! zijn online te verkrijgen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/donderslag en worden niet aan de balie of aan de deur verkocht. Het is wel mogelijk om tot kort voor de voorstelling nog kaarten te bestellen en deze via de mobiel te tonen.

Festival Donderslag!

Details evenement

datum 02-07-2017
dag Zondag
tijd 10.00 - 20.00 uur
locatie Deventer Schouwburg
leeftijd alle leeftijden
aanmelden https://www.ticketkantoor.nl/shop/donderslag