Kies een cursus /
muziekles

Kortingsregelingen


Inkomenskorting
Voor mensen met een laag inkomen heeft de Gemeente Deventer twee regelingen voor financiële ondersteuning: Stichting Leergeld en Rechtop! Kijk voor meer informatie op: www.leergelddeventer.nl en www.rechtop.nu. Voor de gemeente Voorst wordt deze regeling uitgevoerd door de Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst (zie www.leergeld.nl).

Kortingsregelingen Leeuwenkuil
Onderstaande kortingsregelingen gelden voor cursussen en instrumentale / vocale lessen vanaf 20 lessen binnen één cursusjaar. Er kan slechts van één kortingsregeling per persoon gebruik worden gemaakt.

Gezinskorting
Vanaf het derde gezinslid geldt een korting van 15%. Let wel! De korting wordt berekend over de activiteit met het laagste tarief en wordt per betalingsplichtige berekend.

HAFA korting
Leden van een Hafa vereniging uit de gemeente Deventer, jonger dan 21 jaar, krijgen 20% korting op de eerste 20 minuten van een les. Dit graag aangeven op het inschrijfformulier. Deze kortingsregeling kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Indien je van deze korting gebruik wenst te maken, verzoeken wij je dit aan te geven op het inschrijfformulier en tevens een bewijs van lidmaatschap van de betreffende vereniging bij te voegen.

Leden van Hafa verenigingen in Deventer ouder dan 21 jaar krijgen een korting van 10% op de lessenkaarten voor volwassenen, indien deze via de vereniging worden aangekocht.

Studentenkorting (alleen voor cursussen)
Studenten die staan ingeschreven in de gemeente Deventer ontvangen een korting van 25% op de cursusprijs. Dit geldt niet voor instrumentale lessen.