Kies een cursus /
muziekles

Werken bij de Leeuwenkuil


De Leeuwenkuil richt zich in Deventer en omstreken op het vergroten van de cultuurparticipatie van burgers, door ondersteuning en bemiddeling en door iedereen een leven lang kunsteducatie te bieden. Daarbij staat de ontwikkeling en de beleving van de deelnemer centraal.

Open sollicaties
Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je open sollicitatiebrief en CV naar personeelsmedewerker Mascha Mekking via vacature@leeuwenkuil.nl (benoem de functie in het onderwerp). Jouw CV wordt in ieder geval opgenomen in onze portefeuille en bij interesse wordt er contact met je opgenomen voor een kennismakingsgesprek. Let op: docenten komen hier niet voor in aanmerking; voor hen is er geen mogelijkheid tot dienstverband. Wel kunnen ZZP'ers een ruimte bij ons huren voor workshops en lessen. Kijk hier voor meer informatie.

......................................................................................................................................................

Vacature Aansturing vrijwilligers (vrijwilligersfunctie)
We vragen twee vrijwilligers die o.a. de andere vrijwilligers willen aansturen. Hij/zij heeft de contacten met de projecteigenaren en docenten die lesgeven op verschillende locaties. Zij vragen voor projecten en workshops de assistentie van vrijwilligers. Dit gebeurt via jou. Je gaat dan aan de slag om vrijwilligers uit het bestaande bestand te werven. Je zorgt  dat het bestand uit voldoende mensen bestaat. Ook zul je 1 dagdeel ( 4 uur) per week balie werkzaamheden verrichten.  De rest van de werkzaamheden kunnen  variëren van 2 uur tot 10 uur per week. De tijden zijn in overleg.

De functie is per ingang van 01-09-2017. We gaan gesprekken voeren nog voor de vakantie van 20-07-2017. Interesse? Stuur jouw reactie naar annette.vanderhulst@leeuwenkuil.nl.

......................................................................................................................................................

Stages

De Leeuwenkuil ziet het als haar maatschappelijke taak om stagiair(e)s ervaring op te laten doen. We kijken graag of we een plek voor je hebben. Studenten van verschillende opleidingen kunnen bij ons terecht; kunstvakopleidingen, CMV, communicatie/marketing of facilitair. Lijkt het je leuk om bij de Leeuwenkuil stage te lopen? Neem dan contact op met Iris van der Boon; stuur een e-mail met je motivatie en CV naar: iris.vanderboon@leeuwenkuil.nl. Geef ook aan om welke periode het gaat, het aantal uren en op welke dagen/dagdelen je beschikbaar bent. Het kan zijn dat stageplaatsen reeds vervuld zijn; dus niet iedere aanvraag zal gehonoreerd kunnen worden.

......................................................................................................................................................

Vrijwilligers
We hebben al een goed team vrijwilligers en veel van de activiteiten worden door hen uitgevoerd. Wil je ook deel uitmaken van een creatieve organisatie en een bijdrage leveren aan kunst en cultuur in Deventer? Dat komt goed uit, want de Leeuwenkuil is op zoek naar vrijwilligers!

Wat doen vrijwilligers zoal bij ons?
-    bar werkzaamheden, op vaste tijden
-    ondersteuning bij concerten en uitvoeringen
-    ondersteunen bij speciale cursussen
-    technische werkzaamheden / klussen
-    foto’s of korte filmpjes maken bij activiteiten
-    administratieve ondersteuning
-    aansturen maatschappelijke stagiaires
 
Wat krijg je ervoor terug?
-    creatieve en gezellige werkomgeving
-    je leert nieuwe mensen kennen
-    waardering, want je draagt echt iets bij
-    inwerken en begeleiding
-    speciale activiteiten voor de vrijwilligers

De activiteiten vinden doordeweeks en in het weekend plaats in de locaties van de Leeuwenkuil en ook op scholen, Schouwburg, wijkcentra en andere locaties. Voor meer informatie of aanmelden; stuur een mail met CV naar vrijwilligers@leeuwenkuil.nl.