Kies een cursus /
muziekles

Verhuur


Ben je op zoek naar een ruimte om te repeteren met jouw dansgroep? Heb je behoefte aan een rustige vergaderruimte? Of ben je misschien op zoek naar een sfeervolle ruimte om een presentatie te geven? Dan ben je bij de Leeuwenkuil aan het juiste adres!

Leeuwenkuil kunstencentrum is een flexibele organisatie op het gebied van kunsteducatie in Deventer. Naast de reguliere lessen en cursussen biedt de Leeuwenkuil ook haar ruimten aan. We beschikken over een groot aantal zalen met verschillende oppervlakten, geschikt voor o.a. dans, muziek, tekenen, schilderen, keramiek, edelsmeden, theater en nieuwe media. Zo kun je bij ons terecht voor het huren van een zaal of lokaal voor uiteenlopende activiteiten zoals theater- en dansvoorstellingen, muziekrepetities, beeldende kunst of vergaderingen.

Naast het structureel (bijvoorbeeld elke week één uur huren, twaalf weken lang) of incidenteel (eenmalig) huren van een ruimte is het ook mogelijk om aanvullende voorzieningen en faciliteiten te boeken, te denken aan beamers, laptops, instrumenten of kannen koffie/thee.

Download hier onze tarieven en huurvoorwaarden.

Wil je meer informatie? Mail dan naar annette.vanderhulst@leeuwenkuil.nl.

Al bij ons in huis


www.sh-boom.nl

niametclarissa.facebook.nl

www.hanzestadband.nl
www.sensodeventer.nl
www.maat16.nl

www.fooruit.nl

deventerdagsocieteit.nl